sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesämielellä

Se olis loma sit :)

Tässä ensimmäinen lomaompelu, itsekäästi ihan vaan itselle! Kankaat olen leikellyt jo hyvä tovi sitten, mutta jostain syystä en meinannut saada valmista ollenkaan. Kangasta olisin voinut ostaa parikymmentä cm enemmän. En saanut perhosia takakappaleessa kohdistettua niin kuin olisin halunnu. Lopputulos on kuitenkin ihan käyettävä, tykkään tuosta kankaasta ihan hirmuisesti. Jos nyt tekisin uudestaan niin laittaisin varmaan nuo kaula-aukon reunukset mustalla trikoolla.
Malli: Onion 2037
Kangas: Majapuulta


Anteeksi nämä mun vaihtelevat poseeraukset taas :D

10 kommenttia:

 1. Nätti on sekä tuo kangas, että valmis vaatteesi! Mikähän siinä on, että nämä sinun itsellesi tekemät vaatteet aina houkuttaa minua tekemään itselleni myös? Hassua, oisko sitten tyyli jotenkin sellainen, että löydän inspiraationi juuri sellaisista vaatteista. Itse tuhoan kangasvarastostani kankaita pois, enkä osa noita ihania uusia kuoseja ennen kuin tuo varasto on selätetty! Siinä riittääkin urakkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa jos löydät mun jutuista jotain itseäsi puhuttelevaa! Sulla on ihan selvästi hyvä maku ;) Ei kai, mut niinhän se on, että joidenkin ihmisten valinnat vaan puhuttelee omaa makua enemmän kuin toisten. Mulla riittäis urakkaa myös ihan näissä omissa jutuissa, silti pitää haalia aina uuia ihania kankaita. Tää on selvästi joku sairaus :)

   Poista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia ja upea mekko. Mulla oli itse asiassa suunnitteilla se sinun arvontavoittopipo tästä perhoskankaasta, mutta jos sulla on itselläkin sitä, niin ehkä valitsen jonkin muun kankaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Mulla ei jäänyt tätä kangasta edes yhden kokonaisen perhosen verran, sopii siis vallan mainiosti pipo tästä!!! :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Tuo kangas kummitellut mielessä jo hyvän tovin, ehkä sitä kuitenkin pitää käydä hakemassa :). Millä kaavalla kietaisumekko on tehty? Mietin, et mahtaako tavallinen mekko olla vaikeaa muuttaa tällaiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Mekko on tehty Onion 2037lla, tykkään kovasti Onionin mallien yksinkertaisuudesta ja muokattavuudesta. Tämän tyylinen on mun mielestä ollut myös Ottobressa ja jossain vanhassa SK:ssa.

   Poista
 4. Tää kangas on niin ihana! Todella hieno mekko! :) Vois tehdä joskus itsellekkin tän tyylisen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kangas on kyllä koko ajan ihanampi. Itse tässä mietin, että pitäisikö ostaa tätä vihreänäkin :)

   Poista
 5. Ei minusta kangas ees edellytä,että perhosten pitäis lentää kohdistettuina rivissä edessä ja takana. Tuo vähän rouheutta,kun ei ole niin ennalta arvattava. Minuakin kiinnostaa,millä kaavalla teit. Kaunis! Lilja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilja! Tämä on tehty Onion 2037lla, sama kaava siis kuin jokunen postaus takaisinpäin tein punaisen kietaisutunikan. Onionit vaan on aika usein melkein muokkaamatta mulle sopivia, tykkään kovasti :)

   Poista