tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kevätkiireiden keskeltä

Työkiireet, pienen lapsen mukanaan tuoma ajan rajallisuus, yksi hyväntekeväisyysprojekti, puutarhan kevätsiivous… Tuossa jokunen syy blogihiljaisuuteen. Ehkä isoin syy on kuitenkin se, että kun se pieni hetki omaa aikaa on niin mielellään ompelee eikä istu koneella kirjoittamassa ompeluista. Viimeaikoina en ole ehtinyt edes selailemaan blogeja saati sitten kommentoimaan muiden ihanuuksia :( Mutta hei, tällaista tämä on, elämää :) Ihanaa <3

Sain vihdoin otettua kuvia joistain ompeluksista, toivottavasti ilahduttaa jotakuta!!! Varoitus, tulossa on varsinainen kuvaoksennus :D

Työkaverin vauvalle pieni setti vaatteita. Kahden isoveljen pikkusisareksi syntynyt prinsessa tarvitsee ehdottomasti vähän pinkkiä, eikö ;)Miikkarit koossa 50/56 Metsolan helistimistä. Kanttausten sijaan käänsin hiha- ja kaula-aukot pitsikuminauhalla.

Viime kesänä hyväksi havaitsemani Ottobren leikkiasumalli Metsolan pupuista koossa 62

Pöllösingoalla Ottobren Little-whale-kaavalla koossa 62.


Hoitoalusta/tilkkukokeilu, vähän kupruaa, mutta kaipa se kakka-alustaksi kelpaa :D

Olen vähän pölähtänyt singoalloihin :) Mallina kaikissa näissä on SK 1/09 jota olen kuitenkin muokkaillut P A L J O N. Malli on mielestäni kuitenkin hyvä pohja, miltä lähteä liikkeelle. (näiden singoallojen lisäksi 5 odottaa ompelua tai viimeistelyä…)

Metsolan tatteja ja pikkupilkkuja

Vähän aatteellista kangasta ;)


PaaPiin ihania kettuja

Majapuun nukenvaunuvelour. Tässä ei muuten pahemmin muutoksia alkuperäiseen ole. Etulaskokset olen jättänyt pois ja muuttanut vähän pituutta, mutta muuten on melko alkuperäisen mukainen.


Kaikki yhes koos :)PHUH! Jaksoiko joku kelata loppuun asti :)

Muisk ja iloista mieltä ensi kertaan...

6 kommenttia:

 1. Tosi suloisia ompeluksia ja ah, miten tyttömäisiä! Mun tekee heti mieli tehdä pikkutyttöjen vaatteita myös, kun noita katselin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiltti! Näitä tyytöyksiä on kyllä ihana väkertää 😊

   Poista
 2. Noi singoallat on näin poikalasten äidin silmään aivan syötäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne on aik kiitollisia monella tavalla.. Helppoja tehdä, suloisia, ja melko pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä. Näitä lisää 😊

   Poista
 3. Ootpa ollut ahkera! Noi singoallamekot on kyllä tosi herttaisia! :)
  Olitko sinä Majapuun avoimissa mun takanani jonossa? Mulla oli 8kk vanha poika manducassa puettuna käpysen sokerikalloihin. Nyt jäänyt vaivamaan kun en siinä hetkessä tajunnut kysyä kun poika kuumissaan muutenkin rimpuili. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulma! Kyllä se minä olin. Melkoisen hurmaava nuorimies sulla :) Olen itse ihan toivoton ihmisetn nimien kanssa, kasvot usein jää mieleen, mutta kiva, että sun kasvoille sai nyt nimen :)

   Poista