lauantai 14. syyskuuta 2013

Majapuun kisuja

Tällä viikolla mies ja kamera on olleet reissussa. Ompeluksia on siis tullut enemmän ja vähemmän ja kuvia vaan vähemmän. Muutamasta setistä puuttuu vielä alaosa, joten niihin myöhemmin...

Tässä kuiten PIKKUSEN etukäteen varastoon tehty setti Majapuun IIIIHANISTA neuloksista. Housu on Ottobren Saimi ja tuo liivimekko on Ottobren myös, mutten nyt just muista mikä malli... Noita liivimekkoja oon tällä viikolla ommellu neljä. Kaksi pienintä koossa 74 ja ovat siis tällä hetkellä sopivia, kuvia joskus kun ovat päällä. Tämä on näistä isoin ja ihanin :) Jopa noi olkalärpäkkeiden kanttaukset onnistui ihan kohtuuhyvin. Näiden lisäksi kuvaamista odottaa 4 beagle boyta ja yksi hoops... Joskus sitten :)

Vähän on vielä käyttäjälleen iso tämä asu :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit näissä. Harmaan ja keltaisen yhdistelmä on pettämätön :) Kaunis setti. Lapset kasvaa niin nopeasti, ettei mene kauaa kun on jo sopivan kokoinenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Ihan hullulta tuntuu tehdä vaatteita kokoa 98 kun neiti on 68, mutta kun aikaa on ja sopivia vaatteita juur nyt. Onpahan sitten varastossa. Kun vielä muistaa kaivaa esille kun on sopivat :)

   Poista
 2. Aivan ihanat! Ja niin söpö tuo alakuva :D

  VastaaPoista