perjantai 1. helmikuuta 2013

Nappiongelmia...

Tammikuun 2013 Modassa ihastuin korviani myöten malliin 35. Sekä malli että raidallisuus kiehtoivat ja kävin hakemassa langat lehden tuloa seuraavana päivänä. Sen jälkeen ainakin 10 hlöä sanoivat vauvamasuni olevan ihan pojan näköinen ja vaikka ultrassa oli näkynyt tyttö niin aloin epäillä sen luotettavuutta kaikkien "kansantietäjien" kommenttien jälkeen. Noh, langat oli kuitenkin tytölle ja ajattelin, että kaipa se pojallekin menee. Tyttöhän sieltä kuitenkin tuli ja väritkin sopii nyt hienosti :)

Mallissa käytettyä lankaa koitin netistä hetken etsiä ja löysinkin, mutta huh, mikä hinta! Kävin sitten luottokaupassani Käsityö Elisassa Turussa ja löysin avustuksella vastaavan hiukan edullisemman merinovillan. Kiirehän tämän kanssa vähän tuli kun tyttö ei ollut ihan pikkuinen ja olin aloittanut sen pienimmän koon... Nyt sitten vauvan nukkuessa olen tikuttanut raitaa raidan perään. langat oli jopa mukana laitoksella. Missähän välissä olin ajatellut siellä neuloa?!? :DNoh, eilen illalla se sitten valmistui ja todistettavasti mahtuu pikkuprinsessalle. Nuo lahkeet on vähän hassut, saisivat olla vähän pidemmät, mutta voihan sinne alle neuloa samasta langasta sukat. Olin ostanut ihanat metallinapit tätä varten, kaikki 12 kpl! No mallasin niitä tuohon päälle ja voi kamalastus miltä näytti! Ihan liian isot napit vaikka olin kuvitellut sopivat ostaneeni. 2vk vanhan vauvan kanssa ei ole ihan helppoa lähteä nappikaupoille ja käännettyäni omat ja äitini nappivarastot ympäri löytyi tällaiset jämänapit : / Harmittaa ihan kun tuo haalari on niin söpö ja sitten napit on tällaiset... Mutta kun tarvi 12 kpl samanlaisia nappeja niin valinnanvaraa ei ollut ihan valtavasti. Voihan nuo myöhemmin vaihtaa, mutta arvatkaapa tuleeko vaihdettua! Tuleepa käytettyä vanhoja varastoja pois. Harmitus silti vaikka itse haalari onkin aika ihku...Malli: Moda 1/2013
Koko: 0/3
Lanka: Essentials merino DK 150g + 150g (vaaleampaa jäi vajaa kerä, tummempaa pikkuinen kerä)
Puikot: 3,5mm ja 3mm


5 kommenttia:

  1. Voi että on suloinen haalari suloisella pikkuisella.

    VastaaPoista
  2. Niin söpönen haalari! Eikä nuo napit nyt niin pahalta näytä näin kaukaa katsottuna :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä on kaunis haalari! Eivätkä napit mitenkään pistä silmään, kun sisällä on tuollainen söpö olento ja värit ovat tosi kivat. Sopivat ihan hyvin.

    VastaaPoista