sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Vessan matto


Kevätauringon pistäytyessä kylään alkoi tehdä mieltä jotain keltaista. Löysin yläkerran vessaan ihanan raikkaan keltaisen käsipyyhkeen, mutten sopivan pientä mattoa mistään. Samaan aikaan Käsityö-Elisa ilmoitteli Facebook-sivullaan hooked zpagettia... Sieltä löytyi ihana keltainen kude ja virkkuukoukun nro 10 kanssa siitä syntyi tällainen pieni matto. Kude loppui hiukan kesken, kuvissa sitä ei näy, mutta homma pitänee vielä purkaa osittain ja virkata joku muu systeemi. Mutta toistaiseksi saa olla näin. Katsotaan sitten vaikka ens keväänä kun auringonsäteet saa sisustushulluuden taas valloilleen :)


Vessa on muuten omin pikku kätösin tekemäni lattiaa myöten. Putkimies toki kävi hoitamassa vesi- ja putkityöt, mutta panelointi, lattia, koteloinnit ja kaakelointi on omia harjoituksiani. Siltä ehkä vähän näyttääkin, mutta kelpaa meille :)

4 kommenttia:

 1. pirteä matto! ja tuota zpagettia kävin minäkin ihmettelemässä. jätti-rätistä löytyy samanmoisia keriä vaikka ehkä eivät ihan yhtä laadukkaita. ja oot kyllä näppärä käsistäsi kun koko vessan oot tehnyt, on meinaan hieno! :D

  VastaaPoista
 2. Kivan keväinen ja pirteä matto. Kumma juttu, että kevväällä munkin mieleni keltaista tekevi. ;)

  VastaaPoista
 3. Keltainen on kyllä just nyt väri, johon minun silmäni etsiytyy myös vaatekaupoissa :) Ihanan pirteä matto!

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Mahtavaa, että remppahommatkin luistaa! =) Tosi kiva ja pirtee tuo matto. Itekin oon aatellu virkata Aura-maton kylppäriin jahka saan aikaiseksi. Luultavasti kerkeen jo muuttaa uuteen paikkaan ennen ku tulee valmista. Eteisen mattona tällainen toimis kans kivasti.

  VastaaPoista