sunnuntai 21. elokuuta 2011

SydänHei pitkästä aikaa!

Kesäloma on takana ja maailmaa on kierretty, suurimmaksi osaksi ilman puikkoja :) Kesään mahtui kyllä käsillä tekemistä, -48 rakennettu talomme sai nimittäin uuden kuorrutuksen ja värin. Ensin piti vanha rappaus kanaverkkoineen repiä pois, sitten tuulensuojalevy, koolaukset ja lautapaneeli. Nyt on koko talo kahteen kertaan maalattu, laitan ennen - jälkeen kuvia joskus myöhemmin. Ihan kun asuisi uudessa talossa!!! Mutta huono puoli siinä oli se, että siinä se kesäloma sitten menikin.


Viime viikolla näin ystävääni Tildailun merkeissä ja väsäyksen tulos on tuossa yllä. Kankaana on mummilta saatu wanha kangas, josta varmaan tulee lisääkin sydämiä kunhan kerkeän. Kuvassa näkyvä peili taas on tämän päivän näpräilyn tulosta. Löysin vanhempieni vintiltä vanhan ikkunan, otin vanhat lasit ja naulat pois ja isi leikkasi vanhasta peilistä uudet ruudut. En tiedä onko vähän turhankin "suloinen" ja romanttinen, toistaiseksi tykkään. Innolla odotan viileneviä iltoja ja lankakerien tuhoamista :) Koukulla on tällä hetkellä matto, vähän lisää romanttista fiilistä taloon siis. Mikähän muhun on oikeen menny.... :D4 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Siis molemmat sydän ja ikkunapeili :D

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtava tuo ikkuna! Laita ihmeessä taloprojektikuviakin tänne :) Mullakin on kesäloma päivää vaille loppu.. Onneks pääsen vl vielä reissuun, niin ei tuu mietittyä koko vl sitä maanantaiaamua.

    VastaaPoista