tiistai 25. elokuuta 2009

Pitsireunusjakku

Vanhin sisko on raskaana, aivan ihana masu :) Häntä ajatellen syksyn viileneviin iltoihin alunperin ihan itselleni aloittamana jakku valmistui vihdoin :) Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, tekis mieleni tehdä itselleni samanlainen. Helppo ja nopea malli neuloa, tosin sain siihen tuhrattua ihan kiitettävästi aikaa, ei siis mitään uutta :) Tähän pitäisi masukin mahtua, joulun alla vasta laskettu aika, joten lämmike on varmasti taroeen jossain vaiheessa. Eikä veny muodottomaksi masun kasvaessa ja voi siis käyttää myöhemminkin, toivottavasti :] Lanka oli aivan ihana neuloa, suosittelen!

Koiruus halusi myös kuvaan ;)


Malli: Suuri käsityö 4/2009
Lanka: Marks&Kattens Eco Ull vajaa 550g (kokoon m)
Puikot: 5,5mm jotkut bambut :)

5 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan ihana!!! Ihan mun makuun! Tosi tyylikäs ja yksinkertainen, mutta silti kivoja yksityiskohtia. Ihan mahtavat nuo hihatkin... Ja värikin on justiinsa! Pitää varmaan käydä kirjastosta metsästämässä tuota lehtee..

  Nyt alko tekeen mieli tehä itellekin just jotain ihanaa ja isompaa, kun on noita lahjuksia tullut tehtyä vaan viime aikoina.

  VastaaPoista
 2. Vau, mikä neuletakki, todella upea! Olen kade kaikille, jotka saavat jotain isompaa itselleen aikaiseksi. Jos nyt vauvalle sais takin tehtyä, niin olen iloinen :) Nimim. keskeneräisiä villapaitoja kaappi täynnä

  VastaaPoista
 3. Ihana takki! Mun sisko on myös raskaana, mutta taidan keskittyä vauvan vaatteiden tekemiseen, ne ehkä ehdin saada valmiiksikin ajoissa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis villatakki, tosi kivat pitsikuviot!

  VastaaPoista
 5. Ai onko suuressa käsityölehessä näin ihania malleja nykyään?? Mulla menny kyllä kaikki ohi sitte.... mrrrrrr.
  Ihana takki, yksinkertasen tyylikäs. Aina vaan lissää malleja jotka pitäs tehä joskus. Mä haluun lissää aikaaaaaa...

  VastaaPoista