sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Pupusia pupuselle

Pienempi pupunen on oppinut sanomaan pupu <3 Monta muutakin sanaa on löytynyt, mutta pupu on se, mikä jokaisesta kirjasta etsitään ensimmäisenä. Siitä se ajatus sitten lähti...Pupukangas on Ohlsson-tygeristä Tukholmasta ja on peräisin samalta reissulta kuin tämä kangas. Saan siis edelleen kiittää Villa ja villa -blogin Jaanaa -kiitos <3


Koska en oikein mustavalkoista osaa noin pienelle pukea päälle ja halusin vähän väriä mukaan niin päätin tehdä kanttaukset oikein kirkkaalla pinkillä. Pinkillä on myös yhden pupun korvaa koristava rusetti (leikattu Silhouette Cameolla) ja koska unohdin (taas) kokomerkin niin leikkasin samalla leikkurilla myös pupumekon koon niskaan.


Malli on oma yritykseni apinoida yhtä aivan ihanaa mekkoa, jonka näin täällä. Kyselin vähän apua blogin pitäjältä, kiitos vinkeistä Sanne-Maija <3 Ihan yhtä ihana ei tästä omastani tullut, mutta omalla tavallaan kiva tämäkin.


Kuvissa vilahtava ihana virkattu pupunen on tyttöjen serkun tekemä <3


Saattaa olla isosiskon sukat jalassa :D


Olipa ihana ehtiä vähän ommella pitkästä aikaa!!! 
8 kommenttia:

 1. Oi aivan super suloinen! <3 Luulin jo olevani ainut, joka vierastaa mustavalkoista pienillä lapsilla, ripaus pinkkiä raikastaa heti kokonaisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen <3 Meillä lapsilla on aina ollut aika värikästä päällä. Isommalla on vähän hankala vaatevaihe menossa eikä oikein mikään kelpaa mutta mu-va on kyllä aivan viimeinen mitä värejä rakastava neiti laittaisi päälleen... Hänellä värien käyttö tosin menee vähän värioksennuksen puolelle :D

   Poista
 2. Supersuloinen pieni neitonen! Ja mekkohan näyttää tosi hyvältä!
  Mustavalkoinen näyttää edelleen olevan kovin trendikästä ihan vauvoillakin. Meillä sitä on jonkin verran, mutta harvoin pelkästään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekko on ihan kelpo ensimmäinen versio, josta on hyvä jatkaa työstöä ja tehdä muutoksia. Mustavalkoinen on kaunista ja tyylikästä! Lapsille vaan kaipaan siihen jotain pientä väriä. Ihailen muilla mustavalkoisia vaatekaapin sisältöjä, mutta itse taidan unen puutteesta johtuen kaivata jotain pisistystä joukkoon että jaksan pikkuisen pidempään nukahtamatta :D

   Poista
 3. Tämä on superihana ja pinkki on täydellinen kaveri tuolle kankaalle! Pieni rusetti ja kokolapun pupu antavat juuri sitä jotain pientä ekstraa. Sanoinko jo, että tykkään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riinu <3 Tässä kerrankin visio ja lopputulos kohtasi aika kivasti :)

   Poista
 4. Mustavalkoinen toimii miusta loistavasti lapsilla näin värillä piristettynä! Meilläkin puput löytyvät kaikkialta, puputyttö asuu meilläkin ❤️ On muuten ihana kuunnella tuon pienen typyn juttuja, nyt puolitoistavuotiaana puhuu jo paljon, kun poika ei vastaavassa iässä sanonut juuri mitään :)

  VastaaPoista
 5. NÄmä on niin ihania Hanna kaikki! JA tuo pupumekko, awww<3. Mallista puhumattakaan:)

  VastaaPoista