keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kevättervehdys!

Keväinen tervehdys tipulandiasta! Uhkaavasti alkaa jo huhtikuu lähestyä ja kesäompelut on jo käynnissä. Nyt kuitenkin vähän pääsiäisaiheista tervehdystä kiireen keskeltä... Joku ehkä jo huomasikin, että blogi sai pikkuisen raikkaamman värityksen näin kevään kunniaksi! Mitäs tykkäät? Itseäni raikastettu ulkonäkö miellyttää kovasti. Kiitos Minna taas <3Eilen päivällä esikoisen päiväkodista ilmoitettiin, että lapsi voisi halutessaan pukeutua pääsiäisteeman mukaan seuraavana päivänä. Minkäänlaista pääsiäisasustetta ei kotoa löytynyt ja illalla kymppiuutisten aikana kun talo oli hiljentynyt roudasin saumurin ja keltaiset kankaat ruokapöydälle ja uutisten hirveyksiä toisella korvalla kuunnellessa suristelin tytölle pääsiäisvaatetta. Tämä kokonaisuus on n. puolen tunnin tulos. Ei siis saa syynätä kovin tarkasti ;)Mekon pohjana on lasten Ruska, jonka leikkelin vähän sinne päin. Hihat jätin kokonaan pois ja tilalle ompelin pienet tipusiivet. Siipiin laitoin kaapin uumenista joustofroteeta fyllingiksi. Helma on sivuilta laskostettu ja muuten resorilla venytetty. Ajattelin, että tämä voisi kelvata useamman vuoden, pieneksi ei kuitenkaan ihan heti jää.

Kangasta oli aika naftisti ja vaikka tämä on velouria niin leikkasin kappaleet vastakkaisiin suuntiin, eipä tuo pahasti näy eikä haittaa. 

Pitäähän tipulla olla myös räpylät!!! Nämä räpylät on niin hutaisten tehty, että lentävät roskiin illalla, pitää muistaa tehdä ensi vuonna paremmat. Iloisesti esikoinen näillä kuitenkin tassutteli menemään, se lienee loppupeleissä pääasia.Pääsiäisteemaan liittyen pari bodya myös. Isompi on kuopukselle pieneksi jääneiden tilalle uutta kaappiin ja pienempään käytin saman kankaan viimeiset palat. Tämä kangas on ollut kaapissa kuin aarre enkä ole siitä raaskinut tehdä mitään. Perusbodyna arvelin kuitenkin sen pääsevän ulos kaapista mahdollisimman monta kertaa. Kaava on Hallonsmuladesignilta myyntikäyttöön ostamani kaava omilla muutoksilla. Pienempi body lähti myyntiin (löytyy Fagerwearin FB-sivulta).
Ihanaa, rauhallista pääsiäistä <3 


4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tipu asu! :) Mukavaa pääsiäistä sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Du är helt otrolig! Härliga kreationer! Hoppas ni haft en skön påsk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack Cati! Lilla kycklingen blev inte riktigt sådan som jag hade tänkt den skulle bli. Men den fick duga och lilla tipun verkade vara rätt så nöjd med sin klädsel :D

   Poista