lauantai 6. helmikuuta 2016

Perhonen hentoinen

Tein menneellä viikolla lapsille lorupussiin lisää kortteja. Yksi niistä sattui olemaan perhonen. Kortin takana lukee seuraavasti:Lentää, liitää, leijuu.
Välillä kukalla keinuu.

Värikäs pikku perhonen
on todella hentoinen.Sama ajatus tulee tästä Majapuun ihanasta perhoskankaasta. En tiedä, miten pääsi käymään niin, että tämä paita löytyi UFO-kasasta!!! Olen sen varmaankin viime kesänä leikannut ja jättänyt odottamaan peittarin harmaita lankoja. Aika viimoiset hetket on käyttää paitaa, se jää kohta pieneksi :( Onneksi seuraava käyttä jasvaa kuitenkin kohisten, joten perhoset pääsevät lentelemään vielä monta kertaa :)
Malli lienee Ottobren Owl Princess ja koko varmaankin 92 tai 98. Neitokainen käyttää nyt 98 vaatteita, joten luulisin, että tuo on 92 ja melkein siis jo liian pieni, mutta onneksi vain melkein!


Pala oli sen verrsan nafti, ettei siitä riippänyt yhtään pidempään helmaan. Jotta paita ei käännöksen myötä muuttunut napapaidaksi niin päätin tehdä helmaan kanttauksen.

Lopuksi vielä pieni Silhouettella tehty tuunaus... Aina välillä olen haaveillut jostain tosi kauniista henkarista. Ne, joista olen unelmoinut maksavat siinä 20-30 euroa ja koska sillä summalla saa jo metrin kangasta niin olen pihiyksissäni lykännyt henkarin hankintaa. Ja siitä se idea sitten lähti ;)


Erityisen tyylikäs tuo nuppineula seinässä-teline :Dmuoks: Tällä osallistun myös Hommahuoneen värihaasteeseen, pastellinen tuo paita nimittäin ainakin omaan silmääni on :) 

6 kommenttia:

 1. Ihana tunika! Minäkin oon innostunut viime aikoina kanttailemaan trokoomekkosten ja -tunikoiden helmoja. Ihan toimiva ja siisti huolittelutapa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hauska tosiaan vähän kokeilla erilaista tyyliä huolitella helma. Tykästyin tähän, raamittaa kivasti koko vaatetta :)

   Poista
 2. Ihana! Kanttaus helmassa näyttää oikein siistiltä ja sopii hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kanttausta tarvii kokeilla muutamasti uudestaan vielä. Hankala tietää milloin ei venytä resoria niin paljon, että se vetää helmaa supulle mutta kuitenkin tarpeeksi, jotta helma kanttauksineen ei ala kääntyä ulospäin.

   Poista
 3. Kaunis. Ton helman kanttauksen kanssa tunikasta tuli jopa kauniimpi; antaa särmää. Ja mahtava idea toi henkarin tuunaus; ihan pakko matkia… :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tunikalle tulee vähän niinku raamit kun helma on kantattu. Pitää ehdottomasti tehdä lisää :) Henkarissa tuunausvaihtoehdot on ihan loputtomat! Mielikuvitus rajana!

   Poista