sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Perhoset Sveitsissä

"Tarvitsin" reissuun uuden tunikan, kaapissahan ei niitä ole ainoatakaan ;) ja ähtöpäivän aamuna kun olisi pitänyt siivota ja pakata ja mitä-näitä-nyt-on... Kun pikkumurulainen meni päiväunille ja minä rehaamaan kankaita leikattavaksi. Oikeastaan mitään suunnitelmaa ei tällä kertaa ollut. Halusin jonkun vähän lämpimämmän enkä mitään ihan ohutta trikoista ja silmiin sattui Majapuun perhoset, joita olin ostanut pihiyksissäni aika naftisti, sitä oli tasan yksi pituus. Kaveriksi siihen mustaa jc:tä Kankaamosta ja sakset heilumaan. Helmasta tuli juuri niin pitkä ja leveä kuin sain ja kaikkien pussihelmojen jälkeen tämä on aika kiva! Kaavana taas vaihteeksi Onion 2007, tästä mallista tykkään aina vaan! Ehkä vähän turhan raju kontrasti on herkät perhoset ja mustat hihat, mutta kun joskus pitäisi oikeen suunnitella mitä aikoo kankaista tehdä niitä ostaessa :D

Pakollinen maisemakuva :) Aivän järkyn kylmä ja hirveä tuuli mut siellä ne perhoset lentää

Edellisen kuvan ottopaikka tuolla taustalla kaukana...
Puolen tunnin tunikasurautuksen jälkeen aikaa jäi vielä siivoamiseen ja pakkaamiseen ;) Onnea on luottokaava, jota ei tarvi testailla, senkun huristelee menemään..

Yksi kuva vielä maan väreissä ;) Joku tuntuu kovasti askaruttavan :D


12 kommenttia:

 1. Ihana tunika ja kyllä nuo mustat hihat sopii hyvin :) Oliko tämä se kangas, jota ostaessa perustelit, että koneissakin on harmaat langat valmiina? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Tää ei ollut se kangas mutta oli samassa harmaassa pinossa, joka odottaa vuoroaan kun kerta ne harmaan langat koneessa kerran on. Varaudu siis moneen harmaaseen postaukseen ;)

   Poista
 2. Wau mitkä maisemat!! Mustat hihat sopii hyvin mun mielestä. Ihana mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Maisemat on kyllä aika huikeat! Ja mekko on niin unelman pehmeä päällä ettei tosikaan :)

   Poista
 3. Minustakin mustat hihat toimivat hyvin, perhoskangas erottuu hyvin :). Kauniissa maisemissa olet saanut käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun pystyisi käymään noissa maisemissa vähän useammin. Ei pelkästään maisemien takia vaan rakkaita tervehtimässä <3 Ehkä mä alan pikkuhiljaa tykätä noista hihoista vaikka aluksi ajattelin et on liian mustat :)

   Poista
 4. Ihania perhosia! Tykkään ehdottomasti noista mustista hihoista, näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tunika! Mustat hihat olisin varmasti itsekin valinnut, näyttää todella hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkä mä alan lämmetä näille hihoille. Mulla taitaa nyt kolmessa tunikassa olla samalla systeemillä kuviota etu- ja takaosat ja yksiväriset, mustat hihat. Mitäs sitä muuttamaan konseptia jos yksi toimii :D

   Poista
 6. Aivan ihana tunika ja onneksi ostit vain metrin-musta sopii erinomaisesti ja vielä noiden leggareiden kanssa. Minulla on tuo kaava,enkä vieläkään ole sitä uskaltanut kokeilla. Tuo hihanpituus on muuten minunkin lemppari! Ihanaista joulunodotusaikaa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Itselleni kaava sellaisenaan on (ylläripylläri) vyötäröstä alaspäin liian kapea. Mutta Helman muokkaamalla tuo on kyllä yks mun lemppareista! Ihanaa joulunaikaa myls sinulle!!!

   Poista