sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Punaiset langat

Olen oikeasti ihan hiveän laiska! Tästä syystä kun kerran vaihdan saumuriin, peittariin ja ompelukoneeseen punaiset langat niin tiedossa on punaisia postauksia hetken aikaa :D Tässä ensimmäinen satsi. Parit Miikkarit ja pari singoallaa:

Ensinäkin erään ihanan ystävän ihanalle pienelle muruselle Miikkari koossa 50/56. Kangas on Design Tilkkukorin äärettömän hellyttävää ihanaa fanttia. Voi kun tätä sais jostain lisää!!


Toinen Miikkari (koossa 62/68) serkkuni jo hetki sitten syntyneelle tytölle. Kangas on Metsolasta.


Yhes koos vielä <3


Sitten ne singoallat. Kaava itse reippaasti muokattu (SK 1/09). Tämä koossa 98 odottamassa meidän pikkuisen kasvamista. Kangas on Sampsukan Onerva, hihoissa mysteeripunaista luultavimmin Metsolasta.

 
Ja tämä toinen singoalla koossa 122. Kangas on Marimekon ystävämyynnistä ostettua, tästä on mullekin tulossa kunhan ehdin istua koneella :) raukka on vielä kotia vailla, en tiedä mitä ajattelin tuon koon kanssa, mutta eikähän se joskus jollekin kelpaa :) Lähikuva tästä ihanasta kankaasta vielä… Tykkään!


4 kommenttia:

 1. Ihanaa punaista värienergiaa! ps. Minä teen just samalla tavalla :) Nyt on valkoiset, joten muuta turha odotella syntyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muutkin ;) Kiitos Sanne-Maija!

   Poista
 2. Ihanan pirteitä ompeluksia! Ei se lankojen vaihtaminen kyllä mitään lystiä ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaneli :) Juu, ei ole ei.. Pikkuhiljaa pitäisi vaihtaa valkoiset langat.. Mutta kun ei millään viitsis :)

   Poista