tiistai 25. maaliskuuta 2014

Sosiaalisen median parempi puoli

Tervehdys kiireen keskeltä! Ihan hirveää hulinaa, vaatteita on läjä odottamassa, että saisin kuvattua ja laitettua kuvat tänne, mutta muutama muukin asia on tehtävänä… Enkä ole ehtinyt yhtään katsastaa muiden ihanuuksia, blogimaailma on nyt vaan pienellä tauolla, ei auta. 

Facebookin ihmeellisessä maailmassa törmäsin hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa kerätään Sastamalan tulipalossa 17.3. äitinsä ja veljensä menettäneiden lasten hyväksi itsetehdyillä vaatteilla/koruilla/korteilla yms yms rahaa. Olen ennenkin törmännyt vastaavanlaisiin keräyksiin Facebookissa, mutta en ole uskaltanut laittaa omia tekeleitäni myyntiin. Koulutukseltani kun en  kuitenkaan ole ompelija, en lähellekään. Jokin tässä projektissa kuitenkin pysäytti. Ja päätin kuitenkin laittaa yhden tekeleeni epätäydellisyyksineen kaikkineen huudettavaksi. Jos siis itse ompelet ja koet asian omaksesi niin sinne vain. Ja toisaalta jos et ompele niin kurkkaapa, olisiko jotain huudettavaa, ei välttämättä edes niin kovasti muusta syystä kuin siitä, että on mahdollisuus auttaa. Huutokauppa on käynnissä muistaakseni 13.4. asti.


Singoallan kaava: Suuri käsityölehden 1/09 mallista reippaasti muokattu, jäljellä on ööö… ehkä jotain :D mutta hyvä peruskaava, mistä lähteä liikkeelle!!!

Kangas on Facebookin ihmeellisestä maailmasta sekin, sopii siis FB-huutokauppaan oikeen loistavasti.

Koko 98/104

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti