keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tissis vol 1-3

Täällä on vähän hepuloitu tissiksiä. Kovin anteeksi antava malli ja näitä piti sitten vähän harjoitella :) Voipi olla, ettei mulla ole tänä kesänä paljon muuta päällä kun tissiksiä. Kiitollinen malli siitäkin, että imetän vielä, joten ei tarvi repiä koko mahaa paljaaksi joka kerta!Vol 1.

Ihan ensimmäinen koskaan tekemäni tissis! Ihan putkeen ei mennyt kun ensin tein rypytyksen tuohon helmaosaan ja sitten totesin, että näytän ihan kamalalta siinä, mutta sitten leikkelin irti ja kavensin ja nyt tykkään kovasti. Applepie-kangas on Fabriinasta ja vihreä interlock jostain :) (anteeksi nuo kamalat kotihousulökäreet...)
Vol 2.

Tämä oli alunperin Onion, mutta näytti päällä ihan yöpaidalta, joten leikkelin uusiksi ja muutin tissikseksi, ihan putkeen ei siis tämäkään alusta loppuun sujunut, mutta lopputulokseen olen kovasti tyytyväinen. Kukkakangas on Verkkokankaasta Paraisilta ja vihreä trikoo Eurokankaasta.

Vol 3.

Tähän olen ehkä kaikkein tyytyväisin näistä kolmesta. Kankaan olen saanut anopiltani, ostettu jostain 80-luvulla :) Musta interlock on taas jostain :) Tuo virkattu kukka löytyy täältä, on muuten ihana blogi, suosittelen kaikille hempeilijöille :) Lankana essential cotton (tai jotain sinne päin).
Siinäpä ne, yksi puuttuu kuvasta, tei siskolleni synttärilahjaksi harmaan version, siitä kuva JOS se joskus on siskolla päällä :D

Tässä vielä kuvausassistentit

3 kommenttia:

  1. Tuo alimmainen on aivan ihana. Virkattu kukka kruunaa kivan kankaan! :-)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania tissiksiä kaikki kolme. Virkattu kukka on upea yksityiskohta. Tykkään!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset! Tykkään näistä itsekin sen verran kovasti, että pitänee hurisuttaa kaappiin vielä jokunen lisää :)

    VastaaPoista