maanantai 14. tammikuuta 2013

Eka kerta :)

Heips!

Vähän raflaava otsikko, sisältö ei ehkä ole ihan yhtä raflaava :) Tätä ommellessani totesin kuitenkin, että tein aika montaa asiaa ihan ensimmäistä kertaa elämässäni, joten tässä tulee...


Tämä oli eka kerta kun:
- ompelin jotain vauvalle, saati sitten omalle vauvalleni
- ompelin Ottobren kaavoilla (1/2012)
- käytin vasaraa ompelutyössä eli ensimmäistä kertaa laitoin painoneppareita
- käytin viimeistelyyn trikookaitaletta (ja olen jopa suht tyytyväinen lopputulokseen)
- käytin ompelukoneen kaksoisneulaa, ihan mahtava keksintö :) en edes tienny, että mun koneeseen sellaista voi laittaa!

Siinäpä se :) Bodyyn on sopivat punaiset housut jo leikattuna, mutten uskalla ommella ku en tiedä, laitanko frilloja peppuun vai en :)

Sitten vähän peruskauraa, eli villasukat miehelle. Ihan perussukka, aloitin 56 silmukalla ja kavensin 52 silmukkaan ennen kantalappua. Eka kerta kun käytin Raggegarnin sukkalankaa... Melkoista hiekkapaperia!!! En tiedä, missä tätä lankaa voisi käyttää. Sukissa ehkä menee jos alla on toinen sukka, mutta en ihoa vasten laittais missään tapauksessa.


Malli: perussukka (koko 46)
Lanka: Raggegarn (maskinvaskbar)
Puikot: 3,5mm

Vauvan villahousut on kohta valmiina, toinen puntti toivottavasti valmistuu tänään. Sitten sietäisi pikkuisen tulla kun on lämmintä päällekin :) Vauvalle on langat ja napit valmiina odottamassa haalariinkin, tällä vauhdilla ehdin sen saada hyvän matkaa puikoille ennenkuin vauva tulee... Ihan pikkuisen kärsimättömyyttä ehkä ilmassa näin viikolla 39+4 :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti