perjantai 21. toukokuuta 2010

Mikä sieltä kurkistaa???

Onko se koira vai pupu... vai hiiri? En taida tietää itsekään :) Työkaveri perheineen muuttaa Ouluun ja tein lapselle keskellä kesää huopatossut... Toivottavasti pysyvät jalassa eikä korvat tule kävellessä tielle :) Taistelin aika lailla näiden kanssa. Siis malli on Novitan jostain vanhemmasta lehdestä ja ihan äärettömän helppo. Itse tossuosat valmistuivat parissa tunnissa, mutta se huovutus... Huovutin nämä loppujen lopuksi kolme kertaa kun koitin saada niistä pienemmät... Tulos oli se, ettei nämä varmasti ole tarpeeksi pienet ja tippuvat jalasta ja korvat tulee tielle.... Mut hei, it's the thought that counts? Eikö joo :)


Malli: Novitan neulottu tossu
Lanka: Novita huopanen lähes 200g
Puikot: 10mm pitkät ja sukka

8 kommenttia:

 1. Ihanat luppakorvat! Noi on niin ilmeikkäätkin kaverit!

  VastaaPoista
 2. Sain idean Villapilviä-blogista. Siellä vaan toteutus oli aika paljon siistimpi, mut ehkä harjoituksella minäkin vielä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat! =) Varmasti lapselle mieluisat. Ja parempihan se on että on kasvunvaraa, kuin olis liian pienet! =)

  Mullakin on muutaman kerran meinannu mennä järki tuon huovutuksen kans. Yleensä on sattunu eka kerralla hyvä, mutta aina kun täytyy alkaa uudelle kierrokselle, niin alkaa savu nousta korvista! ;)

  VastaaPoista
 4. Suloiset tossut! Minä olen silkalla tuurilla huovuttanut pyykkikoneessamme lapaset, joita voidaan käyttää myös turvakäsineinä :). Ehkä se on sitten se harjoitus, joka auttaisi.

  VastaaPoista
 5. Ihanat tossut! Älä huoli vaikka olisivatkin tällä hetkellä liian suuret. Kuka tietää vaikka niistä tulisi pehmoleluja ennen kuin ne mahtuvat jalkaa. Sillä jalathan onneksi kasvaa.

  VastaaPoista