lauantai 9. tammikuuta 2010

Joululoman loppu

Taas on tullut aika palata töihin ja neulominen varmasti pikkuisen vähenee. Toivotavasti saan ens viikolla loppuun joululoman projektit, tulossa Noro-tunikaa ja pellavaneule. Isoja töitä molemmat, mutta enpä saanut valmiiksi asti lomalla. Vasemman käden etusormikin on aika pahoinpidellyn näkönen, jotain palovamman ja kovettuman välimaastoa, ehkä ihan hyvä välillä mennä töihin :)

Tässä kuitenkin pari pienempää työtä kunnes isommat saan puikoilta pois. Miesystävän äidille neuloin ainaoikeaa tällaisen alpaca lenkkilangasta, voi kun muistaisin nimen, onko se cacao??? Jos joku muistaa niin kerro, vyöte on jo hävinny. Esito lenkkimohairin tapainen lanka siis, mutta alpakka-pohjainen ja mielettömän pehmeä. Tällaisen voisin tehdä itsellekin, niin pehmeältä tuntui poskea vasten.


Toisena ihan vaan tavalliset lapaset, Novitan Nalle aloe veraa. Tylsän mustat, mutta käypä sitten kaiken kanssa :)


Peruslapaset
Lanka: novita nalle aloe vera
puikot: 3mm

3 kommenttia:

  1. On kyllä pehmeän ja lämpimän näköinen huivi! Ja lapaset ei oo ollenkaan tylsät... ne on tyylikkäät mustat! =) Mullakin alko eilen isompi huppariprojekti... saapi nähä kuin kauan kestää, että tulee valmista.

    VastaaPoista
  2. Kyllä sen langan nimi muistaakseni oli Cacao. Huivi näyttää tosi pehmeältä!

    VastaaPoista
  3. hei, osuin sivullesi kun etsin jotain ohjetta Cacao alpakalle. Lankasi oli teetee Cacao lenkkialpakka, valmistuttaja tekstiiliteollisuus Oy, made in Peru. Väri ilmeisesti sama kuin mun langassa ihana ruskea. Upean pehmo lanka! (kuten kuvastasikin voi aavistaa)

    VastaaPoista