sunnuntai 23. elokuuta 2009

Hihailua :)

Työt alkoi ja niin alkoi taas puikkojen heilunta :) Kummasti nopeammin menee pitkät kokoukset kun saa heiluttaa puikkoja samalla :) Erään opekokouksen tulosta hyvin pitkälle seuraava tekele, kylläpä tuntuu hyvältä pitkästä aikaa saada jotain valmiiksikin!! Piakkoin pitäisi valmistua myös yksi puikoilla pitkään viihtynyt neuletakki, jospa vaikka huomenna jo saisin tänne :) Tässä siis pari kuvaa hihattimesta, joka oli syksyn 2009 Novitassa

Malli: Novita syksy 2009
Lanka: Novita Tempo n. 350g (koko m)
Puikot: Novita nro 7 ja 8 80 cm pyörö

5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että muuallakin opekokouksissa neulotaan ;)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa langoille taasen.
  Hihattimen väri on upea eikä mallissakaan mittään vikkaa oo. Ois varmaan hyvä tämmöselle lämminveriselle tuollanen "minineule".

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Värikin ihana piristys syksyyn! Mitä mieltä olit tuosta langasta? En ole itse sitä vielä kokeillut..

  Voin kyllä suositella sitä villimarjatarta! Nopee oli oppia! Lanka ja puikko kannattaa ehkä valita toisin kuin minä...:) Tuleepahan nopeempaa valmistakin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista :)
  Villasukka: neulotaan neulotaan, eihän niitä muuten kestä :)
  Näppi: Aika kuumaverinen minäkin, toivon, että jospa tuo lämmittäis sopivasti muttei liikaa :) vielä kuitenkin ollut aika lämmintä, aamuisin kuitenkin ollu päällä.
  Riikka: ihan kiva neuloa, vähän jännittää, millainen on nukkaantumaan, mutta ensikosketus ihan positiivinen kuitenkin. Nyt puikoilla uutta novitan alpakkaa, ihanan pehmeää... Siitä tulis varmaan ihanan pehmoinen viinimarjatar :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun vierailit blogissani, tulin vastavierailulle! Sinultakin löytyy kivoja ja kauniita neuleita. Tuolla vähän aiemmin olit neulonut Norosta sen pikkukietsun Modasta, minäkin tein sellaisen keväällä Novitan Malibusta ja olen pitänyt sitä tosi paljon, kiva kietaista topin päälle ja mahtuu pieneenkin laukkuun jos kuuma yllättää:)

  VastaaPoista