maanantai 8. kesäkuuta 2009

Noro on ihanaa!!

Välipalaksi pientä Noroa, ihastuin niin väriin, että oli vaan PAKKO ostaa :) Moda 2/2009 löytyi malli, joka ajattelin istuvan päälleni. Lankaa oli ohjeen mukaan 200g ja mulla meni reilusti alle 150g. Eli mitä teen reilusta kerällisestä Noro silk garden liteä? Vai pitäiskö vaan hakea yks kerä lisää ja tehdä siskolle samanlainen :) Ihanaa lankaa, aivan ihana neuloa jotain paksumpaa vaihteeksi ja kunnon puikoilla.

Nyt onkin tiedossa pieni tauko blogiin, tiedossa viikon reissu Barcelonaan! Toivottavasti siellä on lankakauppoja ;) En ajatellu ottaa neuletta mukaan, jotta puutunut ja osittain tunnoton nimetön saisi vähän levätä niin jaksaa sitten loppuloman :)


Edestä:
Ja takaa :)

4 kommenttia:

 1. Ihana bolero, ihastelin sitä myös Modassa.

  VastaaPoista
 2. Moi vaan! Kylläpä meillä tosiaan löytyi heti montakin yhtäläisyyttä! Meidän sesse vaan on jackrusseli, mutta eihän niissä juuri muuta eroa ole kuin jalkojen pituus :) Tämä bolero on muuten tosi kivan näköinen, kivempi kuin se Modan mallikuva. Tätä vartenkohan ostin ne kaksi kerää Noroa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näkönen, väritkin on ihanat. Itselläni tekee aina mieli kutoa juuri noita boleroita ja hihattimia ym. Liekkö johtuu pienemmästä ja nopeemmasta urakasta..;) Tässäpä yks malli taas korvan taakse.

  Hyvää reissua! Kateeksi käy...

  VastaaPoista
 4. Kiva bolero. Värit ihania. Norokuume nousee ja nousee vaan. Huokaus. Millonhan mulle tullee ensimmäiset norot...

  VastaaPoista