tiistai 25. maaliskuuta 2014

Sosiaalisen median parempi puoli

Tervehdys kiireen keskeltä! Ihan hirveää hulinaa, vaatteita on läjä odottamassa, että saisin kuvattua ja laitettua kuvat tänne, mutta muutama muukin asia on tehtävänä… Enkä ole ehtinyt yhtään katsastaa muiden ihanuuksia, blogimaailma on nyt vaan pienellä tauolla, ei auta. 

Facebookin ihmeellisessä maailmassa törmäsin hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa kerätään Sastamalan tulipalossa 17.3. äitinsä ja veljensä menettäneiden lasten hyväksi itsetehdyillä vaatteilla/koruilla/korteilla yms yms rahaa. Olen ennenkin törmännyt vastaavanlaisiin keräyksiin Facebookissa, mutta en ole uskaltanut laittaa omia tekeleitäni myyntiin. Koulutukseltani kun en  kuitenkaan ole ompelija, en lähellekään. Jokin tässä projektissa kuitenkin pysäytti. Ja päätin kuitenkin laittaa yhden tekeleeni epätäydellisyyksineen kaikkineen huudettavaksi. Jos siis itse ompelet ja koet asian omaksesi niin sinne vain. Ja toisaalta jos et ompele niin kurkkaapa, olisiko jotain huudettavaa, ei välttämättä edes niin kovasti muusta syystä kuin siitä, että on mahdollisuus auttaa. Huutokauppa on käynnissä muistaakseni 13.4. asti.


Singoallan kaava: Suuri käsityölehden 1/09 mallista reippaasti muokattu, jäljellä on ööö… ehkä jotain :D mutta hyvä peruskaava, mistä lähteä liikkeelle!!!

Kangas on Facebookin ihmeellisestä maailmasta sekin, sopii siis FB-huutokauppaan oikeen loistavasti.

Koko 98/104

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pöllöprisessoja kiireen keskeltä

PHUH! Milloinkahan sitä taas ehtisi blogata kaikki valmistuneet työt? Tässä kuitenkin pari pöllöprinsessaa omalle prinsessalle (varastoon tietenkin :) ) ja yksi pihan roskista tehty ovikoriste, kuulostaapa hyvältä :D

Koossa 92 seuraavat kaksi tunikaa. Sydänkangas on Ottobrelta, punaisen trikoon alkuperää en muista. Laitoin tuohon kaula-aukon viereen koristeeksi pienen rusetin, ei kovin paljon näy, mutta suloinen pieni lisä. Näitä on näkynyt blogeissa, joista jostain olen idean varastanut :)



Toinen tunika Selian iiihanasta Ilmatar-jerseystä. Helmassa kukkanauha Karnaluksista.



Ja tässä tämä roskakoriste :) Koivunrisuista väännetty kranssi Ulko-oveen (joka pitäisi ottaa irti ja hioa ja maalata tai petsata) Muutama projekti polttelee näppejä, mutta pitänee odotella kesää ja lomaa :)

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Pala paratiisia vol.4

Tämä on neljäs Paratiisin puutarhasta tekemäni vaate. Olen aiemmin tehnyt itselleni kaksi tunikaa joustofroteista ja muruselle 1v-kuvaan mekon puuvillasta. Nyt onnistuin saamaan itselleni neulosta ja tämä on niin <3 Kaavana on Onion 2007. Kuvat puhukoon, mie TYKKÄÄN!








Tulevaisuutta varten

Yhdelle lapselle ei ihan rajattomasti voi vaatteita tehdä, niinpä teen niitä tulevaisuutta varten koissa 86-104... Tässä vaihteeksi varastoon odottamaan ihanuuksia tuleville vuosille <3

Kankaat ja resorit näihin kaikkiin on ostettu Majapuusta. Kaava on Ottobren yhdestä vanhemmasta lehdestä muokkattu.




Ja sitten vähän sovituskuvayrityksiä :) Liian isoissa vaatteissa se ei iiiihan onnistunut, mutta saapa käsityksen, miltä liian isot vaatteet näyttää päällä :)